Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

9/3/2012 καθημερινό καλάθι

Οι  τιμές της Τρίτης 6/3 στα super.Οι τιμές που παραθέτουμε είναι χωρίς τις εκπτώσεις που τυχόνκάνουν τα supermarkets.

14 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ, ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ
    (Ξέρουμε τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pes ta, dike mou...
    poios kserei apo pou xrhmatodoteitai to paramuthi, an einai alithines oi times, poios upallhlos sxoliazei apo katw... vre oust...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΑΠΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 1 ΤΕΜΑΧΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 10 Η 100 ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99, ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΡΚΟΟΥΝΤ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ όσοι γνωρίζετε τι κρύβετε πίσω απ΄αυτή την κίνηση ενημερώστε και εμάς τους άσχετους! Έστω και ανώνυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na se enimerwsw egw file mou ti krivete pisw apo autin tin kinisi.Kapoia super market AISXROKERDOUN.me kiniseis san tis dikes mas apla DEN TOUS PERNEI. Den exei allo mistirio pisw apo auti tin kinisi, siggnomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α,μην πληγωνετε τωρα τους "καλοπροαιρετους" ανωνυμους που κραζουν. λες και ειμαι βλακας και δε θα δω στο σουπερ μαρκετ αν ο καταλογος ειναι αληθεια η οχι.
      ανωνυμος

      Διαγραφή
  6. apo mena bravo... as stamatisoume na eimaste toso kaxipopti pia :/
    o kathenas an theli mpori na epivevaiosi tis times vlepontas to rafi. mono me teties kinisis tha kataferoume kati!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πάλι θα επιμείνω και θέλω απάντηση από αυτούς που τις "ξέρουν" αυτές τις κινήσεις και τι κρύβουν! Έτσι για να μάθουμε τι φαντάζονται!!!
    Γιατί για εμάς τους καταναλωτές το μόνο που θα θεωρούσαμε επιλήψιμο είναι η ανάρτηση ψευδών πληροφοριών! Διαφορετικά δεν μας νοιάζει από ποιούς "χρηματοδοτείται" το "παραμύθι".
    Αυτά! Και μακάρι να είχαμε πιο οργανωμένες οργανώσεις καταναλωτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...:) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΥΡΟΚΩΠΙΟΥ..2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΙΔΙΕΣ...ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΠΡΗ ΤΗΝ ΝΕΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ..ΟΠΩΣ Η ΓΑΛΛΙΚΗ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!! ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΑ....:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όμως καλό θα ήταν να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι αυτά τα απαίσια ξενογράμματα. Τουλάχιστον τα Ελληνικά διαβάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΝΞΕΙ. ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ .ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΡΑΚΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ . ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .ΑΠΛΩΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγάλε εγώ ξέρω ότι δεν πρέπει να κρύβεσαι πίσω από blog και να δηλώσεις ποιος είσαι. Αλλιώς θα πιστεύουμε όλοι κακοπροαίρετα ότι εξυπηρετείς κάποιους. Δες το zougla. gr πως λειτουργεί. Επίσης δεν μπορείς να έχεις σύγκριση τιμών και να με βάζεις προϊόντα που υπάρχουν μόνο σε ένα κατάστημα. ΑΒ προϊόντα έχει μόνο ο Βασιλόπουλος Grand o Μασούτης και Mesto τα Υπέρ κτλ. ένα άλλο θέμα είναι ότι δυστυχώς όλοι έχουν συνέχεια εκπτώσεις και κυρίως θα δεις ότι κανένα σουπερ δεν έχει την ίδια πορσφορά. πχ το ένα σούπερ έχει 70 μεζούρες ΣΚΙΠ 14€ ενώ το άλλο έχει το ίδιο με 12 μεζούρες δώρο 15€. έτσι κάνουν όλοι οι προμηθευτές των Σούπερ. δεν δίνουν την ίδια προσφορά παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. are eladara paei na kanei kapoios kati kai amesws tou thn peftoume kala kanoun kai mas enhmerwnoun kai kapoioi pou lene gia symferonta gia kante apla mia prosthesi posa parapanw tha plironate an pernate ayta ta eidh apo to poio akrivo s/m kai meta milate gia symferonta oi diafores einai tragikes kai to kseroume oloi ara kapws prepei na tous valoume myalo kai h diafora pou len pio panw oti ena s/m pairnei 10 kai to allo 100 isxyei men alla oxi toso megali diafora se pososta to kserw apo proto xeri . synxarititia kai pali gia ayth thn kinisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή