Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

5/3/2012 - Καθημερινό καλάθι

Οι  τιμές της Δευτέρας 28/2 στα super. H Διεύθυνση του ΜΑΣΟΥΤΗΣ  για κάποιο ανεξήγητο λόγο μας απαγόρευσε να πάρουμε τιμές σήμερα, "ώσπου να αποφασίσουν τα κεντρικά". Ελπίζουμε να πάρουν την σωστή για αυτούς απόφαση. Αύριο εκεί θα ήμαστε ... Επίσης αύριο και τα LIDL στον κατάλογο μας !!!!!. Περιμένουμε τα σχόλια σας !




8 σχόλια:

  1. Παρατηρώντας τα παραπάνω βλέπω ότι η τοπική επιχείρηση του Γρηγοριάδη είναι η ακριβότερη. Είπαμε να στηρίξουμε τους τοπικούς επιχειρηματίες αλλά .... Προτιμότερο τα άλλα κι ας φεύγουν τα λεφτά στο εξωτερικό. Ο καθένας κοιτά την τσέπη του. Μέχρι τώρα ψώνιζα απο τα ΥΠΕΡ από αύριο ΤΕΡΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μισθοί στο Γρηγοριάδη όμως μειώθηκαν. Μην ψωνίζεται μέχρι ν αλλάξουν τακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρτε τιμές και απο ελληνική διατροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι Αφοι Γρηγοριαδη εκτος απο κερδοσκοποι,ειναι και εκμεταλλευτες το προσωπικο τους το φερονται απανθρωπα εργαζονται το διπλασιο απο αυτο που τους αμοιβουν,και συν τοις αλλοις τους επιβαλλουν να ψωνιζουν ΜΟΝΟ απο τα δικα τους σουπερμαρκετ.Μονο πανακριβα αυτοκινητα να αγοραζουν και να κανουν μεγαλους σταυρους για 'άλλες Μπιζνες'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενημερώστε τους υπευθύνους του ΜΑΣΟΥΤΗ ότι κάποιοι ψωνίζουμε από τα καταστήματά τους εκτιμώντας ότι είναι ελληνική επιχείρηση. Θεωρώ όμως ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους, σε ένδειξη σεβασμού στους πελάτες τους, να συναργάζονται σε δράσεις υπέρ του καταναλωτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντίνου Β. Πέτρος6 Μαρτίου 2012 στις 11:45 π.μ.

    Αξιόλογη η κίνησή σας, συνεχίστε με περισσότερα προϊόντα!
    Θεωρώ όμως πως θα πρέπει να διαφυλάξετε σαν κόρη οφθαλμού την αντικειμενικότητά σας και να βάλετε όριο στον ελεύθερο σχολιασμό. Έτσι, όμορφα και ωραία, ο καθένας θα μπορεί να καταθέτει το επώνυμό του σχόλιο και θα λείψουν οι αηδίες και τα ύπουλα σχόλια του τύπου "Oι Αφοι Γρηγοριαδη εκτος απο κερδοσκοποι,ειναι και εκμεταλλευτες το προσωπικο τους το φερονται απανθρωπα εργαζονται το διπλασιο απο αυτο που τους αμοιβουν,και συν τοις αλλοις τους επιβαλλουν να ψωνιζουν ΜΟΝΟ απο τα δικα τους σουπερμαρκετ.Μονο πανακριβα αυτοκινητα να αγοραζουν και να κανουν μεγαλους σταυρους για 'άλλες Μπιζνες'"

    Απορώ δηλαδή πως επιτρέπετε σε ένα ιστολόγιο που εξυπηρετεί τέτοιο σκοπό να υπεισέρχονται τέτοιες παπαρολογίες. Κάτσε ρε φίλε, δηλαδή, αφού τα ξέρεις τόσο καλά, πες τα στην Αστυνομία με το όνομά σου.
    Είμαστε μια μικρή κοινωνία και ό,τι λέμε μετράει.
    Συνεχίστε την καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή δεν θέλουμε και δεν μας ενδιαφέρουν σχόλια που δεν έχουν σχέση με τις τιμές... από σήμερα τα σχόλια θα αναρτώνται μόνο με συμπλήρωση στοιχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωνσταντίνου Β. Πέτρος7 Μαρτίου 2012 στις 2:56 π.μ.

    Εύγε. Αυτό να το γράψετε σε ανακοίνωση να το δουν όλοι. Όχι σαν απλό σχόλιο εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή